SPONSORS:

Trainingen

Beste Freerunners!

Helaas is het alweer lange tijd geleden dat we samen hebben kunnen trainen. Via deze weg wil ik jullie kennis en vaardigheden toch een beetje op peil houden. De komende periode zal ik mijn best doen om elke week 1 of meerdere technieken te behandelen door middel van filmpjes. Zoals jullie kunnen zien heb ik de filmpjes niet zelf opgenomen, het zijn filmpjes die gemaakt zijn door anderen om thuiszittende freerunners te motiveren om te blijven bewegen. De 'opdrachten' hoeven jullie niet precies te doen, maar wat wel belangrijk is in het freerunnen is herhalen van technieken, daarom doen wij dit ook vaak in onze training! Hopelijk kunnen we snel weer samen trainen!

Groeten Freerun-trainer Koen

Dash Vault

Daar zijn we weer met een nieuw filmpje. Deze week gaat het filmpje over de 'Dash' vault. Zoals ik in de training ook vaak zeg is dit één van de moeilijkere vaults om te leren. In het filmpje wordt uitgelegd hoe je de oefening voor de dash vault kan doen. Tijdens de trainingen binnen hebben we het ook op andere manieren geoefend (zoals bijvoorbeeld tussen 2 obstakels door en door de lazy vault (die we vorige week op het filmpje hebben gezien) steeds meer in een rechte lijn over een obstakel heen te gaan doen). Hopelijk kunnen jullie een mooie plek vinden om deze techniek te oefenen!

Precision en Running Precision

De precision is nog steeds een van mijn favoriete technieken in het freerunnen, want je kan het eigenlijk altijd en overal oefenen en jezelf er altijd mee blijven uitdagen.

Lazy Vault