SPONSORS:

NIEUWS en MEDEDELINGEN

Turnsters WSBF zorgen voor huzarenstukje in Burgum

Zaterdag 10 maart werd in Burgum de 2e plaatsingswedstrijd gehouden voor wedstrijdgroep 3. In januari was de 1e plaatsingswedstrijd. De uitslag van beide wedstrijden is bepalend voor de doorstroming naar het Fries Kampioenschap.
Lees meer ....


WSBF presteert boven verwachting op hoogste nivo Acrogym

Zaterdag 10 maart wisten beide pupillenteams van WSBF in Oss boven verwachting te presteren in een zwaar deelnemersveld. De categorie waar beide teams in uitkomen is het hoogst haalbare nivo binnen de Acrogym.
Lees meer ....


Acroteams WSBF oppermachtig in Meppel

In Meppel werd tijdens de tweede voorwedstrijd acro C-lijn meteen gestreden om de Provinciale titels van Friesland, Groningen en Drenthe. WSBF Surhuisterveen behaalde in alle deelnemende categorieen het goud.
Lees meer ....


WSBF wint 4 Friese titels

Zaterdag 24 februari werden de Friese Kampioenschappen acro D/E lijn gehouden te Veenwouden. In de ochtend wedstrijd wisten alle teams een medaille te behalen. Lees meer ....


Acroteams behalen 5x goud en 1x zilver op Valentijnscup

In het weekend van 17 en 18 februari werd in Oosterwolde de 10de editie van de Valentijnscup gehouden. Het hele weekend stond in het teken van acrogym met teams uit heel Nederland. WSBF nam dit jaar deel aan deze wedstrijden met een aantal teams op B en C nivo.
Lees meer ....


Succesvol turnweekend voor WSBF in Dokkum

In het weekend van 17 en 18 februari stonden de 1e plaatsingswedstrijden voor de Friese kampioenschappen op het programma. Ook waren er tickets voor de Friese toestelfinales te halen voor de turnsters in de keuze-oefenstof.
Lees meer ....


Acroteams WSBF wederom succesvol in eigen huis

Zondag 11 februari werd in Surhuisterveen de 5de en laatste plaatsingswedstrijd gehouden voor de doorstroming naar het Fries Kampioenschappen. Maar liefst 4x goud, 2x zilver en 1x brons werd er behaald door de acroteams van de ‘’Feanster vereniging‘’.
Lees meer ....


Turnsters WSBF behalen eremetaal in Dokkum

In Dokkum werd in het weekend van 10 en 11 februari de 1ste plaatsingswedstrijd van groep 4 gehouden van het dames turnen.
Lees meer ....


Acroteams WSBF zorgen voor medailleregen

In Ureterp werd zondag 28 januari de 4de plaatsingswedstrijd gehouden op D/E nivo en instap. Maar liefst 13x mocht er een team van WSBF het erepodium betreden.
Lees meer ....


Turnsters WSBF slepen zes halve finale tickets binnen

Het weekend van 27 en 28 januari stond voor de WSBF-turnsters derde divisie in het teken van de plaatsingswedstrijd in Hoogeveen. Met deze wedstrijd konden de turnsters een ticket verdienen voor de landelijke halve finale en de dames gingen dan ook voortvarend van start.
Lees meer ....


De jongste talenten van WSBF wint 12 medailles

Zaterdag 27 januari werd de eerste plaatsingswedstrijd turnen voor de jongste dametjes gehouden te Damwoude.
Lees meer ....


Maar liefst 8 podiumplekken voor turnsters WSBF

Zaterdag 20 januari werd in Bergum de eerste plaatsingswedstijd gehouden voor wedstrijdgroep 3. WSBF Surhuisterveen nam deel met 18 turnsters. De meeste turnsters kwamen voor het eerst uit in een hoger niveau en vonden het dus wel erg spannend.
Lees meer ....


3x goud voor acroteams WSBF te Sneek

Voor de C-lijn teams uit Friesland, Groningen en Drenthe staan in totaal 3 wedstrijden op de kalender om een plek veilig te stellen voor de Landelijke ½ Finales. In Sneek werd zaterdag 20 januari de 1ste voorwedstrijd gehouden.
Lees meer ....


Prijzenregen voor acroteams WSBF in eigen huis

In de Surventohal te Surhuisterveen werden de 1ste en 2de plaatsingswedstrijd acrogym gehouden op D/E nivo. In totaal zijn er 5 plaatsingswedstrijden tot aan het Fries Kampioenschap op 24 februari a.s. Elk team mag 2 plaatsingswedstrijden draaien om een plek te bemachtigen voor dit FK.
Lees meer over 1e plaatsingswedstrijd (za)
Lees meer over 2e plaatsingswedstrijd (zo)


Teampresentatie Acrogym WSBF

Zaterdag 16 december presenteerden de ACRO-teams van WSBF zich in de sporthal.
Bekijk de foto's.


Sinterklaasfeest

Dinsdag 28 november was de sporthal omgetoverd tot 1 grote apenkooi voor onze gym pietjes.
Lees meer ....


WSBF wint 8 titels in eigen huis

Zaterdag 25 november werden de Friese kampioenschappen van het groepsspringen gehouden te Surhuisterveen. In de ochtend mochten de spring groepen jeugd C en de junioren C van WSBF laten zien wat ze in hun mars hadden. In de middag was het de beurt aan de senioren van WSBF, welke uit kwamen in het B niveau.
Lees meer ....


WSBF 2 Friese titels

Zaterdag 18 november werden de Friese kampioenschappen groepsspringen gehouden te Nieuwehorne. Het D-jeugd team van WSBF had zich op 4 november geplaatst, om op 3 toestellen te mogen deelnemen tijdens het FK.
Lees meer ....


Groepsspringen D/E niveau

In teamverband van minimaal 6 turnsters en maximaal 9 turnsters mochten de dames hun kunsten vertonen op verschillende onderdelen. WSBF wist met 4 spring teams, 6 prijzen in de wacht te slepen.
Lees meer ....


WSBF wint de wisselbeker

Zaterdag 15 juli werd het wisselbekertoernooi, voor de jongens en meiden van de recreatie gymnastiek, te Harkema gehouden. De kinderen werden ingedeeld op leeftijd en niveau. Met maar liefst 16 behaalde medailles en het winnen van de wisselbeker kan WSBF terug kijken naar een geslaagde wedstrijd.
Lees meer ....