SPONSORS:

Open Fries Kampioenschap Acro in Surhuisterveen

4 april 2020 in Surhuisterveen

Adres sporthal:
de Surventohal
de Ketting 1
9231 AK Surhuisterveen
Telefoon: 0512-362161

Zaterdag 4 april 2020 organiseert gymnastiek vereniging WSBF in de Surventohal te Surhuisterveen het Open Fries Acrogym Kampioenschap voor teams op E,D en C niveau.

Hierbij nodigen wij uw vereniging uit om mee te doen aan deze wedstrijd. Er is ruimte voor maximaal 120 oefeningen in drie wedstrijdbanen. U kunt tot en met 1 maart a.s. uw deelnemers voor deze wedstrijd opgeven. Zodra het maximum van 120 oefeningen is bereikt, sluiten we de inschrijving. Bij uw opgave dienen direct de juryleden van uw vereniging vermeld te worden. Houdt u er alstublieft rekening mee dat u niet meer teams inschrijft dan waarvoor u juryleden kunt inzetten! Tevens dient het jurylid de hele dag aanwezig te zijn.

Voor het aantal in te zetten juryleden geldt de volgende staffeling:

Aantal teams per vereniging Minimaal aantal juryleden door vereniging in te zetten
1 tot en met 4 1
5 tot en met 9 2
10 tot en met 14 3
15 tot en met 19 4
20 en meer 5

Let op: Verenigingen die deelnemen op C nivo moeten verplicht 1 jurylid leveren die bevoegd is om deze lijn te jureren.

Inschrijving

U kunt zich inschrijven door te mailen uiterlijk 1 maart 2020 naar Piet Alma: ofk@wsbf.nl. De inschrijvende vereniging krijgt een ontvangstbevestiging. NB: Teams in de C-lijn worden geacht hun tempo oefening te doen. Vol = Vol.

Kosten deelname

De kosten zijn € 12,50 per deelnemer. Het totale bedrag van het aantal deelnemers te betalen na inschrijfbevestiging en dan overmaken op:

We zien ernaar uit u in april welkom te heten in de Surventohal!