SPONSORS:

WEDSTRIJDKALENDER 2019 - 2020

De leidsters weten aan welke wedstrijden de leden mee kunnen doen en in welke categorie of op welk niveau. Voor vragen kun je contact op te nemen met Griet. Bij voorkeur tijdens de lessen. Meer info over NTS 2013.

Nieuwsberichten

Van vrijwel iedere wedstrijd wordt een wedstrijdverslag gemaakt voor plaatsing op de WSBF-site en voor verzending naar de streekkranten en bekende nieuwssites. Voor de nieuwsmedia wordt de dag na de wedstrijd door Griet het artikel en een foto ingediend. Vanwege deze deadline zal dit in de meeste gevallen een actiefoto worden. Griet zal vanuit de ingezonden foto’s een mooie foto selecteren. Een foto dient in origineel formaat (groter dan 1 Mb) en het liefst in landscape (liggend) formaat aangeleverd te worden. Voor plaatsing op onze site kan eventueel besloten worden om in de week na de wedstrijd alsnog een groepsfoto te maken.

Oproep

Stuur jullie mooie foto’s op naar onze webmaster via info@wsbf.nl en eventueel een hele mooie actiefoto (in origineel landscape formaat naar Griet voor plaatsing in de krant.) De fotograaf van WSBF kan helaas niet bij alle wedstrijden aanwezig zijn.

DatumWedstrijd
Onder voorbehoud

Voor een volledig agenda overzicht website KNGU district Noord

Voor een volledig uitslagen overzicht website KNGU district Noord

WEDSTRIJDGELDEN

Bij deelname aan een wedstrijd moeten wedstrijdgelden betaald worden. De wedstrijdgelden worden via automatische incasso geïnd. Een omschrijving van de wedstrijd is te vinden bij de omschrijving van de bankafschrijving.