SPONSORS:

NIEUWS en MEDEDELINGEN

Medailleregen WSBF tijdens wisselbekertoernooi

Op 1 december werd het jaarlijks terugkerende wisselbekertoernooi georganiseerd in Harkema. WSBF was vertegenwoordigd met maar liefst 38 turnsters. Voor alle turnsters was dit de eerste wedstrijd van dit seizoen en dus ook gelijk de eerste wedstrijd in een hoger niveau. Voor een aantal meiden was dit zelfs hun allereerste turnwedstrijd.
Lees meer ...


Friese kampioenschappen groepsspringen ABC

Zaterdag 24 november werden de Friese kampioenschappen groepsspringen gehouden te Dokkum. In de ochtend was het de beurt aan de jeugd C springgroep. De dametjes deden mee op vier onderdelen. In de middag was het de beurt aan de junioren. De junioren hadden een sterk team bestaande uit maar liefst 9 springsters.
Lees meer ...


WSBF wint 2 Friese titels!

Zaterdag 17 november werd het Fries Kampioenschap groepsspringen D niveau georganiseerd in Nieuwehorne. WSBF was vertegenwoordigd met twee jeugd teams. Beide teams hadden zich op 20 november geplaatst voor alle vier de toestellen.
Lees meer ...


Halloween sponsorloop

Dinsdag 30 oktober werd er een Halloween sponsorloop georganiseerd. Vrijwilligers hadden de zaal omgetoverd tot een heus griezelparadijs. Ruim 50 kinderen hadden sponsors gezocht en kwamen verkleed naar de sponsorloop toe en deden fanatiek mee.
Lees meer ...


WSBF springt podiumrijk het seizoen in!

Zaterdag 20 oktober waren de eerste springwedstrijden van het jaar. WSBF was hier ook bij aanwezig en scoorde goed!
Lees meer ...