SPONSORS:

NIEUWS en MEDEDELINGEN
(Archief 2019-2020)


Lege voetbalvelden, lege zwembaden, lege sportzalen, lege tribunes…

Bij alle verenigingen en clubs is het stil omdat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven en afstand moeten houden van elkaar. Zoals je weet is de Jeugd Sponsor Actie 2020 om die redenen stopgezet. Je had het vast in je agenda staan: vrijdag 17 aprik zou het Jeugd Sponsor Gala plaatsvinden. Een avond waarop we samen zouden meedansen en meezingen met Snelle en Emma Heesters. En de winnaar van de Jeugd Sponsor Actie zou natuurlijk bekend worden gemaakt. Helaas, dat is dit jaar niet mogelijk. Maar met het stoppen van de Jeugd Sponsor Actie wil Poiesz de steun aan clubs of verenigingen niet stoppen!

Deelnemende verenigingen & clubs ontvangen € 1000,- sponsorgeld

Om één sportieve lijn te trekken, heeft Poiesz aan alle 552 deelnemende verenigingen € 1000,- sponsorgeld uitgekeerd. Als betrokken supermarkt in het Noorden, vinden we het superbelangrijk om juist in deze moeilijke tijd clubs of verenigingen te helpen om het hoofd boven water te houden. Zodat er straks in betere tijden weer samen kan worden gesport of muziek kan worden gemaakt.

Algemeen directeur Poiesz Piet Smit heeft een boodschap voor je


Teampresentatie ACRO

Zaterdag 14 december hebben de Acro teams zich gepresenteerd in de sporthal.
Bekijk alle foto's.


Resultaat Rabo ClubSupport

WSBF ontvangt € 326,29 van Rabo ClubSupport. Rabobank Drachten Noord Oost Friesland bedankt. En u/jij bedankt voor het stemmen.