SPONSORS:

NIEUWS en MEDEDELINGEN

Training WSBF bij zwembad de Wettervlecke

Trainingen WSBF hervat

Yes! Het is gelukt! In goed overleg met de gemeente hebben we het voor elkaar gekregen om een alternatieve trainingslocatie te bewerkstelligen voor al onze leden!

Op het parkeerterrein van zwembad De Wettervlecke te Surhuisterveen is een spantent van 12x17 meter opgebouwd, waar we de komende 7 weken (van 5 maart tot 27 april) in kunnen trainen!

Lees meer...


Nieuwsbrief Februari 2021

Wat is het toch een bizarre tijd. Dat geldt voor ons sociale leven, werk, school en ook zeker voor de sport. Wat hebben we al een poos niet meer met elkaar in de sporthal kunnen trainen……en wat zouden we dat toch graag weer willen……Helaas zit het er de komende weken nog niet in. We zullen het sowieso tot 2 maart nog met online lessen en buitenlessen moeten doen. Andere onderwerpen:

Lees meer...


AllUnited

Zoals reeds eerder is vermeld, heeft WSBF zich aangesloten bij een nieuw beheersysteem, genaamd AllUnited. AllUnited helpt verenigingen met het verbeteren van administratieve, communicatieve en organisatorische processen, zodat de club makkelijker bestuurbaar wordt en de verbinding met leden en ouders verbetert. Binnenkort zal de contributie voor de eerste keer via AllUnited geïnd worden.
Lees meer...


WSBF ontvangt schroefgordel van SFK

Vrijdag 21 augustus jl. werd Griet Rinsma, hoofdtrainster van de discipline acrogymnastiek bij WSBF Surhuisterveen, verrast met een cadeau wat al heel lang op de wensenlijst van de vereniging stond. Johannes Postma, voormalig trainer van SFK Drachtstercompagnie, overhandigde Rinsma een mooi ingepakte schroefgordel tijdens een van de eerste trainingen van het nieuwe seizoen.
Lees meer...