SPONSORS:

NIEUWS en MEDEDELINGEN 2020-2023

Teampresentatie ACRO

Zaterdag 10 december 2022 hebben de Acro teams zich gepresenteerd in de sporthal.

Alle acroteams konden hun wedstrijdoefening(en) laten zien. De sfeer was super en er werden mooie oefeningen getoond.

Er zijn prachtige (actie)foto’s.

Bekijk alle foto's


Onderlinge acrowedstrijd

Zaterdag 18 december 2021 hebben we een fantastische middag gehad met elkaar. Op de valreep is het gelukt om het echte wedstrijdgevoel weer even terug te halen. Dat was een mooie poos geleden!

Alle acroteams konden hun wedstrijdoefening(en) laten zien. De sfeer was super en er werden mooie oefeningen getoond. Er was voor alle teams een welverdiende medaille. We hopen natuurlijk van harte dat er dit seizoen ook nog andere wedstrijden plaats kunnen vinden, maar voor nu is dat nog erg onzeker. Wat er ook gebeurt, deze middag kan niemand ons meer afnemen!

Er zijn prachtige (actie)foto’s gemaakt door Anita van der Velde.

Lees meer en bekijk alle foto's


Training WSBF bij zwembad de Wettervlecke

Trainingen WSBF hervat

Yes! Het is gelukt! In goed overleg met de gemeente hebben we het voor elkaar gekregen om een alternatieve trainingslocatie te bewerkstelligen voor al onze leden!

Op het parkeerterrein van zwembad De Wettervlecke te Surhuisterveen is een spantent van 12x17 meter opgebouwd, waar we de komende 7 weken (van 5 maart tot 27 april) in kunnen trainen!

Lees meer...


Nieuwsbrief Februari 2021

Wat is het toch een bizarre tijd. Dat geldt voor ons sociale leven, werk, school en ook zeker voor de sport. Wat hebben we al een poos niet meer met elkaar in de sporthal kunnen trainen……en wat zouden we dat toch graag weer willen……Helaas zit het er de komende weken nog niet in. We zullen het sowieso tot 2 maart nog met online lessen en buitenlessen moeten doen. Andere onderwerpen:

Lees meer...


AllUnited

Zoals reeds eerder is vermeld, heeft WSBF zich aangesloten bij een nieuw beheersysteem, genaamd AllUnited. AllUnited helpt verenigingen met het verbeteren van administratieve, communicatieve en organisatorische processen, zodat de club makkelijker bestuurbaar wordt en de verbinding met leden en ouders verbetert. Binnenkort zal de contributie voor de eerste keer via AllUnited geïnd worden.
Lees meer...


WSBF ontvangt schroefgordel van SFK

Vrijdag 21 augustus 2020. werd Griet Rinsma, hoofdtrainster van de discipline acrogymnastiek bij WSBF Surhuisterveen, verrast met een cadeau wat al heel lang op de wensenlijst van de vereniging stond. Johannes Postma, voormalig trainer van SFK Drachtstercompagnie, overhandigde Rinsma een mooi ingepakte schroefgordel tijdens een van de eerste trainingen van het nieuwe seizoen.
Lees meer...