SPONSORS:

Nieuwbrief februari 2021

Wat is het toch een bizarre tijd. Dat geldt voor ons sociale leven, werk, school en ook zeker voor de sport. Wat hebben we al een poos niet meer met elkaar in de sporthal kunnen trainen……en wat zouden we dat toch graag weer willen……Helaas zit het er de komende weken nog niet in. We zullen het sowieso tot 2 maart nog met online lessen en buitenlessen moeten doen. Vanwege de uitbraak in ‘t Suyderhuys zijn de geplande buitenlessen vorige maand helaas geschrapt, maar de bedoeling is wel om deze weer op te gaan pakken wanneer dit naar ons idee weer mogelijk is. Het is fijn om toch de mogelijkheid te hebben om met elkaar actief te zijn, al gaat er natuurlijk niets boven een gewone ‘reallife’les!!!

Achter de schermen wordt er door leiding en bestuur steeds nagedacht over wat wel en niet kan. We houden natuurlijk de richtlijnen van het RIVM hierbij goed in de gaten.

Officieel einde wedstrijdseizoen 2020-2021

Deze week werd bekend gemaakt dat het wedstrijdseizoen nu officieel van de baan is. Erg spijtig natuurlijk, maar we hadden het al wel een beetje aan zien komen. Maar….. wees niet getreurd en houd de moed erin!! Wij gaan er namelijk alles aan doen om toch nog een leuke seizoensafsluiting te organiseren in de vorm van onderlinge turnwedstrijden, freerunestafettes en/of –challenges en een Open FK acro. Natuurlijk is dit afhankelijk van wat er wanneer weer mag, maar we zijn in ieder geval volop bezig met nadenken en voorbereidingen treffen, zodat we bij groen licht direct actie kunnen ondernemen!!

All United ClubApp

Een poosje geleden hebben we u geïnformeerd over ons nieuwe beheersysteem genaamd All United. Hierbij hoort een app om de communicatie tussen bestuur/leiding en ouders/leden te versnellen. Het is daarbij wel noodzakelijk dat u deze ClubApp gaat downloaden op uw telefoon of tablet. We hebben gezien dat nog maar een klein deel van onze leden dit daadwerkelijk heeft gedaan. Dat is jammer, want het is de bedoeling dat er echt via de app gecommuniceerd gaat worden. Dit is dan ook de laatste nieuwsbrief die via de mail verstuurd wordt. De volgende keer zal het nieuws in de app te vinden zijn. Natuurlijk komt het nieuws ook altijd op de website. De mail met uitleg over de ClubApp zal binnenkort nogmaals naar u verstuurd worden! We hopen dat iedereen de app dan zal gaan gebruiken.

Jeugd Sponsoractie Poiesz

Ook dit jaar organiseert supermarktketen Poiesz weer de Jeugd Sponsor Actie. WSBF doet hier ook aan mee. Van 15 februari t/m 11 april kunt u voor WSBF muntjes sparen bij de Poiesz in Opende. De muntjes dienen direct na ontvangst in de koker van een deelnemende vereniging gedaan te worden. De muntjes mogen dus NIET mee naar huis genomen worden, zoals dit eerdere jaren wel kon. (Dit heeft natuurlijk alles te maken de Corona-voorzorgsmaatregelen.) We hopen met elkaar weer een mooi bedrag bij elkaar te kunnen sparen!!

Houd moed, houd vol, blijf gezond en hopelijk tot snel!!

Leiding en bestuur WSBF