SPONSORS:

Acro D/E, 5e plaatsingswedstrijd

11 februari in Surhuisterveen

Zondag 11 februari werd in Surhuisterveen de 5de en laatste plaatsingswedstrijd gehouden voor de doorstroming naar het Fries Kampioenschappen. Maar liefst 4x goud, 2x zilver en 1x brons werd er behaald door de acroteams van de ‘’Feanster vereniging‘’.

Een gouden medaille werd behaald bij de senioren D door Eline Bakker en Fleur Vegter. Dit team was technisch gezien zeer sterk op de wedstrijdvloer in Surhuisterveen. Bij de instap duo’s was wederom het goud voor Fiore de Vries en Marrit Sietzema. Zij behaalden in Ureterp ook al met verve het goud. Danae Kits en Ninthe Landheer waren in Surhuisterveen weer te sterk voor de concurrentie en mochten bij de jeugd E duo’s voor de tweede keer de gouden medaille in ontvangst nemen.

Bij de instap trio’s waren 4 teams van WSBF die streden om de felbegeerde medailles. Het trio Fardau Hoekstra, Hannah Tempelaar en Janke Havinga behaalden het goud in deze categorie. De andere trio's van WSBF behaalden respectievelijk een 4de, 5de en 6de plaats.

Bij de jeugd D trio’s behaalden Ryanne Oostra, Gemma van der Werff en Tess de Vries met een miniem verschil van 0.2 het zilver. Eveneens was er een zilveren medaille voor het duo Rodine van der Geest en Sanne van Til bij de junioren D duo’s. Het junioren trio D, Boukje Borger, Elise Sangers en Grietje Beerda, mochten eveneens het podium betreden om het brons in ontvangst te nemen.

Uitslag (PDF, opent in een nieuw venster)