SPONSORS:


foto ochtend wedstrijd (vlnr):
voorste rij: Christina Bruinsma, Daphne Wassenaar en Siebrina v/d Wal
tweede rij: Dieuwke Boomsma, Famke Storm en Fiore de Vries
achterste rij: Mieneke de vries, Wianda Boetes en Marrit Sietzema

foto middagwedstrijd
vlnr voorste rij: Lana Hamberg, Feline de vries, Jildou van Houten en
Marit van der Vaart
tweede rij: Demi Zandstra, Iris Dorhout, Melissa Bouma, Krista Nicolai,
Tess Arends en Silke Dijkstra
derde rij: Janine Alma, Sanne Til, Fleur Vegter, Anouck Hofstede en
Grietje Beerda
achterste rij: Kimberley Hoexum, Rodine van der Geest, Eline Bakker,
Lotte van Sluijs, Elise Sangers en Boukje Borger

Acro D/E,
4e plaatsingswedstrijd

28 januari in Ureterp

In Ureterp werd zondag 28 januari de 4de plaatsingswedstrijd gehouden op D/E nivo en instap. Maar liefst 13x mocht er een team van WSBF het erepodium betreden.

Bij de instap duo’s was het goud voor Marrit Sietzema en Fiore de Vries Zij behaalden met een totaal van 25.80 verreweg de hoogste dagscore. Het team bestaande uit Mieneke de Vries en Dieuwke Boomsma pakte hier het zilver. Bij de instap trio’s was eveneens het goud voor een team van WSBF. Krista Nicolai, Melissa Bouma en Feline de Vries behaalden hier de hoogste score en brons was er voor Lana Hamberg, Demi Zandstra en Iris Dorhout.

Bij de E jeugd behaalde het duo bestaande uit Tess Arends en Jildou van Houten het zilver.

Famke Storm en Wianda Boetes kregen bij de E junioren duo’s verdiend het goud omgehangen. En bij de E junioren trio’s was het goud ook voor een team van WSBF. Christina Bruinsma, Siebrina van der Wal en Daphne Wassenaar mochten ook de hoogste trede van het erepodium betreden. Er was zilver voor het D junioren trio Boukje Borger, Elise Sangers en Grietsje Beerda. Bij de D junioren pakten Rodine van der Geest en Sanne Til vol overtuiging het goud en het brons was voor Silke Dijkstra en Marit van der Vaart.

Zilver was er voor Kimberley Hoexum en Janine Alma in de categorie E senior duo. Lotte van Sluijs en Anouck Hofstede namen bij de D senioren duo’s het goud mee naar Surhuisterveen en het zilver in deze categorie was voor Eline Bakker en Fleur Vegter.

Met maar liefst 6x goud, 5x zilver en 2x brons was het een zeer succesvolle dag voor de teams van WSBF. Op 11 februari a.s. wordt de 5de en tevens de laatste plaatsingswedstrijd gehouden in Surhuisterveen. Daarna wordt bekend welke teams door mogen stromen naar het Fries Kampioenschap. Voor vele teams van WSBF is er voor dit FK al een plek veiliggesteld.