SPONSORS:

Uitslag Acro B/C, finale NK

23 juni in Rotterdam

Zaterdag 23 juni werd in Ahoy te Rotterdam van meerdere disciplines het wedstrijdseizoen afgesloten met een Nederlands Kampioenschap.

Bij de C- en B lijn hadden zich 5 teams van WSBF zich geplaatst voor deze finales. Het Mix pair bestaande uit Yannick van der Veen en Eva van Sluijs wisten met een prachtige uitvoering van beide oefeningen het goud te behalen. Eveneens was er goud voor het C junioren trio Femke Kooistra, Annieck Wiersema en Alida Lindeboom. Dit trio behaalde een dusdanige score op hun tempo oefening zodat zij na beide oefeningen ook de hoogste eindscore behaalden en eveneens het goud mee mochten nemen naar Surhuisterveen.


Op de foto v.l.n.r Femke Kooistra, Alida Lindeboom en Annieck Wiersema, Eva van Sluijs en Yannick van der Veen

Bij de C duo’s werden Elina Sipma en Lieke Bos 4de en hun clubgenoten Chaluna van der Elst en Jiska Batema behaalden een 5de plaats.


Op de foto v.l.n.r Alledina van der Merk, Marrit Heegstra en Klarissa van der Veen.

In de middag was het de beurt aan het B trio bestaande uit Klarissa van der Veen, Alledina van der Merk en Marrit Heegstra. Na zwaarbevochten plaatsingswedstrijden wisten ze zich toch te plaatsen voor deze finale. Met een 6de plaats liet dit trio zien dat ze thuishoren in dit hoge nivo.

Uitslag (PDF, opent in een nieuw venster)