SPONSORS:

Uitslag Acro C, Districtskampioenschappen

18 maart in Scheemda

In Scheemda vonden op zondag 18 maart de 3de voorwedstrijd/districtswedstrijd plaats voor de Acro C-lijn. WSBF is met 7 teams de grootste vereniging in Noord- Nederland die uitkomt op dit nivo.

In de ochtend behaalden alle junioren teams van WSBF het erepodium. Goud was er bij de duo’s voor Chaluna van der Elst en Jiska Batema. Brons voor Elina Sipma en Lieke Bos. Bij de trio’s werd het trio Femke Kooistra, Annieck Wiersema en Alida Lindeboom overduidelijk kampioen. Anne Marit van der Merk, Anna Dillema en Nienke Veenstra behaalden met een miniem verschil van 0.09 op de nummer twee het brons.

In de middagwedstrijd was het de beurt aan de senioren C trio’s. In een deelnemersveld van 28 teams wisten de beide trio’s van WSBF zich goed staande te houden. Het trio Anna Wietske Elzinga, Jelly Frankes en Feline van der Veer behaalden een 7de plaats en een 9de plek was er voor het trio Henriette Hiemsta, Marijke Vonk en Lindsey Wassenaar.

Het mix pair Yannick van der Veen en Eva van Sluijs konden door ziekte niet deelnemen aan deze wedstrijd. Alle teams behaalden ruimschoots de limiet op alle drie plaatsingen en hiermee ook de doorstroming naar de Landelijke ½ finales.

Uitslag (PDF, opent in een nieuw venster)