SPONSORS:

Uitslag Acro A/B,
2e plaatsingswedstrijd

25 maart in Den Bosch

Zondag 25 maart was de 2de plaatsingswedstrijd voor de A- lijn pupillen in Den Bosch. Dit is het hoogste nivo binnen de Acrogym. Dit seizoen zijn er maar liefst twee teams van WSBF die uitkomen op dit nivo.

Beide teams hadden tijdens de1ste plaatsingswedstrijd al ruimschoots het limiet voor deelname aan het Nederlands kampioenschap binnen gehaald. Het trio Inge Stienstra, Hannah Westhof en Xiao Mei Harms moest van beide teams de spits afbijten, de dames stonden te stralen op de vloer en hun oefening werd beloond met een mooi puntentotaal van 24.450. Deze eindscore was goed genoeg voor een 4e plaats in een zwaar deelnemersveld van 12 teams.

In het laatste blok van de ochtend was het de beurt aan Irna van der Heide, Femke Pander en Kim Zuur, hun doel was om de punten van de eerste wedstrijd te verbeteren en dat doel hebben ze ruimschoots behaald door een mooie score van 24.550 neer te zetten en daarmee mochten ze het podium betreden en een bronzen medaille in ontvangst nemen.

Gezien de trainingsintensiteit van beide teams is het een geweldige prestatie dat beide teams meedraaien aan de top van Nederland.

Uitslag (PDF, opent in een nieuw venster)