SPONSORS:

Uitslag Acro, Valentijnscup

16 en 17 februari in Oosterwolde

In Oosterwolde werd tijdens de Valentijnscup, een Open Kampioenschap Acrogym, zaterdag 16 februari het zilver behaald door het trio Gemma van der Werff, Fleur Vegter en Dieuwke Boomsma, in de categorie D jeugd.

Op zondag 17 februari waren de teams van WSBF wederom succesvol. Het B junioren trio bestaande uit Femke Kooistra, Annieck Wiersema en Kim Zuur pakte het goud en hun clubgenoten Gina de Haan en Merlin Lubbes mochten eveneens het goud in ontvangst nemen bij de C junioren met een schitterende balans oefening.

Het A jeugd trio Inge Speerstra, Lisanne Hulder en Xiao Mei Harms, combiteam van Acro Academy en WSBF, waren oppermachtig in hun categorie. Bij beide oefeningen ( Balans en Tempo) behaalde dit team het goud. Tevens was er goud voor het pupillen duo bestaande uit Inge Stienstra en Carola van Dijk. Dit is eveneens een combiteam van de Acro Academy en WSBF. Beide laatstgenoemde teams gaan over een paar weken naar Portugal waar ze deel zullen nemen aan een Internationale Acrogym Toernooi.

Uitslag (PDF, opent in een nieuw venster)